Begravelse nær Næstved

Begravelse efter dine og den afdødes ønsker

​Hos Andersen Wacker Begravelse kan vi hjælpe dig med alle de praktiske opgaver i forbindelse med en begravelse. Vi ved, at planlægningen af en begravelse for rigtig mange både kan være hård og uoverskuelig.

Derfor gør vi vores bedste for at skabe overblik og struktur over de mange praktiske opgaver, ligesom vi også står til rådighed i forbindelse med praktisk hjælp.

I Danmark skal en bisættelse eller begravelse som udgangspunkt ske inden for otte dage efter dødstidspunktet. Der er dog i særlige tilfælde mulighed for forlængelse, men som udgangspunkt er det meget kort tid efter bortgangen. Mange er derfor stadig i dyb sorg, når de skal planlægge begravelsen, og derfor tilbyder vi vores professionelle hjælp.

Vi kan drøfte begravelsen i dine trygge rammer

Vi holder til Lundby, hvor vi kan mødes i vores lokaler og drøfte de forskellige muligheder og valg, der skal træffes i forbindelse med den sidste afsked, men vi ved også, at mange foretrækker at være i deres eget hjem i deres trygge omgivelser.

Derfor er der også mulighed for, at vi kan køre hjem til dig, i stedet for at du skal bruge tid og kræfter på at komme til os.

Vi kører blandt andet ud til adresser i Vordingborg, Præstø, Næstved og andre omkringliggende områder samt på hele Lolland Falster. Derudover kører vi også ud til adresser på hele resten af Sjælland, og vi kommer også forbi dig, hvis du har brug for vores hjælp.

Vi kan hjælpe med det hele

Midt i en svær tid kan det være udfordrende at skulle tage stilling til de mange praktiske spørgsmål, der dukker op i forbindelse med en begravelse. Det kan for eksempel være i forhold til at finde kirke, vælge præst, graver, kiste og meget mere.

Derfor står vi til rådighed med vores kompetente hjælp, så processen bliver en smule mindre udfordrende og uoverskuelig.

Vi anser det som værende vores fornemmeste opgave at hjælpe dig og lytte til dig i en svær tid, samtidig med at vi sørger for at arrangere en smuk begravelse, som giver en værdig afsked efter dine eller den afdødes ønsker.

Nedenfor kan du finde en oversigt over en række af de praktiske opgaver, som vi kan varetage for dig eller hjælpe dig med i forbindelse med en begravelse:

  • Kontakt til kirke, præst og graver
  • Valg af kiste
  • Udarbejdelse af de nødvendige papirer til det offentlige
  • Blomsterarrangementer og -dekorationer i kirken og på kisten
  • Rådgivning, vejledning og støtte til dig og de øvrige pårørende.

Hvor meget vi skal involvere os i de enkelte opgaver er helt op til dig. Vi kan enten varetage hele opgaven, eller vi kan varetage dele af den, ligesom du også kan stå for det hele selv, hvis det er det, du foretrækker og har overskud til.

Hvad koster en begravelse?

Hos os er der ikke nogen skjulte gebyrer eller ugennemsigtige priser. Vi tilbyder en fast, billig pris på begravelse, da vi mener, at alle skal have råd til en smuk og værdig afsked.

Hos os koster en komplet begravelse 14.995 kr. Ønsker du en begravelse uden ceremoni, kan vi tilbyde en fast pris på 11.000 kr.

​Kontakt os og få hjælp til en smuk og mindeværdig afsked

Lad os hjælpe dig med at give en tryg, mindeværdig og smuk afsked for dig og de øvrige pårørende. Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at aftale et tidspunkt med os, hvor vi kan mødes og gennemgå de forskellige detaljer, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Vi er til rådighed hele døgnet rundt med rådgivning, vejledning og svar på alle dine spørgsmål. Kontakt os på telefon 28 60 95 47 (kontor) / 22 53 30 06 (bedemand), e-mail frankhuddig@gmail.com eller via vores kontaktformular her på siden.​