Begravelsesforretning med stor respekt for den afdøde og de pårørende

Har du mistet et familiemedlem, en god ven eller en anden, der har stået dig nær, og har du fået til opgave at varetage al planlægning i forbindelse med den sidste afsked? Så lad vores begravelsesforretning hjælpe dig. 

Vi ved, at det kan være både hårdt og uoverskueligt at skulle planlægge en begravelse eller bisættelse midt i en sorgperiode. Derfor tilbyder vi vores hjælp til de praktiske gøremål, og vi står også til rådighed i forbindelse med de spørgsmål, der formentlig vil dukke op undervejs.

Det er vigtigt for os at sikre, at den sidste afsked bliver, som du og resten de efterladte ønsker, eller som den afdøde har ønsket i ”Min sidste vilje”. Dette gør vi med den største respekt, og vi sætter en stor ære i at få lov til at hjælpe med at sikre, at alle får en smuk og respektfuld afsked som ønsket.

Vores begravelsesforretning består af en bedemand og en medhjælper, som er med til at sørge for al den praktiske hjælp, som du har behov for, og som står til rådighed med en besvarelse på dine spørgsmål.

Vi kommer hjem til dig

Vi holder til i Lundby, hvor du kan besøge os for den indledende samtale, men der er også mulighed for, at vi kan komme hjem til dig, hvis du foretrækker det. 

Mange ønsker at være i deres eget hjem, mens detaljerne omkring den sidste afsked skal drøftes, hvilket vi har stor respekt for. Derfor kører vi gerne hjem til dig, uanset om du i Næstved, Præstø, Vordingborg eller omegn, eller om du bor på det øvrige Sjælland eller Lolland Falster.​

Hvad kan vores begravelsesforretning hjælpe med?

At planlægge og arrangere den sidste afsked med et familiemedlem eller en anden nærtstående person kan være uoverskueligt og hårdt, især når man selv er i sorg. Derfor hjælper vi med en række praktiske opgaver i forbindelse med afskeden, ligesom vi hjælper med at skabe overblik og struktur over de forskellige opgaver.

Vores begravelsesforretning kan blandt andet hjælpe med:

  • ​Papirarbejdet til det offentlige
  • ​Arrangering af den sidste afsked som ønsket
  • Levering af urne til kirkegården
  • Valg af kiste eller urne
  • ​Blomsterarrangementer
  • ​Rådgivning.

Hvor meget eller hvor lidt vi skal hjælpe dig med er helt op til dig. Vi ved, at der er stor forskel på, hvor meget de pårørende ønsker eller har mulighed for at være med til planlægningen af den sidste afsked, og vi lytter os derfor til dine ønsker og behov.

Kontakt os for en indledende dialog

Vi træffes hele døgnet rundt enten på telefon 28 60 95 47 (kontor) eller 22 53 30 06 (bedemand). Du har også mulighed for at skrive til os på e-mail info@andersenwackerbegravelse.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at aftale et tidspunkt, hvor vi kan mødes.​

​​Få hjælp til begravelse

Lad os hjælpe med at give en tryg, mindeværdig og smuk afsked. Du skal altid være velkommen til at kontakte os i forbindelse med spørgsmål eller lignende.

Ring på telefonnummer 28 60 95 47 (kontor)

eller 22 53 30 06 (bedemand), send en

e-mail til info@andersenwackerbegravelse.dk eller udfyld formularen nedenunder.

Vi håber, vi kan hjælpe med at støtte og vejlede dig i en svær tid.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Jeg kan på det varmeste anbefale at man bruger Begravelses service Andersen & Wacker. Vi har fået den varmeste og fineste behandling i forbindelse med min mors begravelse. De har sørget for alt, og har været der for os hele tiden. Alt var arrangeret så flot i kirken. De gjorde min mors sidste rejse meget smuk​"​

Warny Nielsen

God service
Respekt
For mine ønsker.
Tak for hjælpen også bagefter.
Familien Villumsen.

Annegrethe Villumsen

Hos Andersen & Wacker sætter vi en dyd i professionalitet og omtanke. 

Vi forstår vigtigheden i at skabe overblik i den svære tid, hvor mange beslutninger skal tages. 

Vi vil altid tage hånd om netop jeres ønsker, og gøre vores bedste for at jeres kære får det farvel som de fortjener, med værdighed og respekt.
​ 

logo-trustpilot-white

 
fb ​Følg os på Facebook

Kontakt os

Andersen Wacker Begravelse

Adresse:

Skovgårdsvej 4, 4750 Lundby

Google Maps

Åbningstider: Døgnåbent

Her finder du os​