Begravelsesforretning

Begravelsesforretning med stor respekt for den afdøde og de pårørende

Har du mistet et familiemedlem, en god ven eller en anden, der har stået dig nær, og har du fået til opgave at varetage al planlægning i forbindelse med den sidste afsked? Så lad vores begravelsesforretning hjælpe dig.

Vi ved, at det kan være både hårdt og uoverskueligt at skulle planlægge en begravelse eller bisættelse midt i en sorgperiode. Derfor tilbyder vi vores hjælp til de praktiske gøremål, og vi står også til rådighed i forbindelse med de spørgsmål, der formentlig vil dukke op undervejs.

Det er vigtigt for os at sikre, at den sidste afsked bliver, som du og resten de efterladte ønsker, eller som den afdøde har ønsket i ”Min sidste vilje”. Dette gør vi med den største respekt, og vi sætter en stor ære i at få lov til at hjælpe med at sikre, at alle får en smuk og respektfuld afsked som ønsket.

Vores begravelsesforretning består af en bedemand og en medhjælper, som er med til at sørge for al den praktiske hjælp, som du har behov for, og som står til rådighed med en besvarelse på dine spørgsmål.

Hvad kan vores begravelsesforretning hjælpe med?

At planlægge og arrangere den sidste afsked med et familiemedlem eller en anden nærtstående person kan være uoverskueligt og hårdt, især når man selv er i sorg. Derfor hjælper vi med en række praktiske opgaver i forbindelse med afskeden, ligesom vi hjælper med at skabe overblik og struktur over de forskellige opgaver.

Vores begravelsesforretning kan blandt andet hjælpe med:

  • Papirarbejdet til det offentlige
  • ​Arrangering af den sidste afsked som ønsket
  • Levering af urne til kirkegården
  • Valg af kiste eller urne
  • ​Blomsterarrangementer
  • ​Rådgivning.

Hvor meget eller hvor lidt vi skal hjælpe dig med er helt op til dig. Vi ved, at der er stor forskel på, hvor meget de pårørende ønsker eller har mulighed for at være med til planlægningen af den sidste afsked, og vi lytter os derfor til dine ønsker og behov.

Vi kommer hjem til dig

Vi holder til i Lundby, hvor du kan besøge os for den indledende samtale, men der er også mulighed for, at vi kan komme hjem til dig, hvis du foretrækker det.

Mange ønsker at være i deres eget hjem, mens detaljerne omkring den sidste afsked skal drøftes, hvilket vi har stor respekt for. Derfor kører vi gerne hjem til dig, uanset om du i Næstved, Præstø, Vordingborg eller omegn, eller om du bor på det øvrige Sjælland eller Lolland Falster.​

Kontakt os for en indledende dialog

Vi træffes hele døgnet rundt enten på telefon 28 60 95 47 (kontor) eller 22 53 30 06 (bedemand). Du har også mulighed for at skrive til os på e-mail frankhuddig@gmail.com, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at aftale et tidspunkt, hvor vi kan mødes.​