Begravelseshjælp

Søg om tilskud til udgifterne

Det kan både være svært og uoverskueligt for de pårørende at skulle gennemleve og ikke mindst planlægge en begravelse eller bisættelse. Derfor er det hos Andersen Wacker Begravelse vigtigt for os at sørge for, at vi kan gøre oplevelsen en smule mere overkommelig ved at stå til rådighed med praktisk hjælp og rådgivning.

Vi tilbyder også vores hjælp i forbindelse med ansøgning om begravelseshjælp, som er et offentligt tilskud, som du har mulighed for at få til afholdelse af enten en bisættelse eller en begravelse.

Vi holder til i Lundby, hvor vi har mulighed for at mødes for at drøfte de forskellige opgaver og spørgsmål omkring den sidste afsked, men hvis du hellere ønsker at mødes hjemme hos dig i dine vante omgivelser, så er der naturligvis også mulighed for det.

Vi kører rundt på hele Sjælland og Lolland Falster, og vi kommer derfor gerne på besøg hos dig i Præstø, Næstved, Vordingborg eller et helt fjerde sted.

Hvor meget kan man få i begravelseshjælp?

Der er forskel på, hvor meget der er mulighed for at få i begravelseshjælp alt afhængigt af den afdødes fødselsdato. Er den afdøde født før d. 1. april 1957, er du garanteret 1.050 kr. i begravelseshjælp. Er den afdøde født efter d. 1. april 1957 varierer tilskuddets størrelse alt afhængigt af den afdødes formue.

Derudover er der også andre muligheder for at opnå tilskud i form af begravelseshjælp. Det kan for eksempel være gennem sygeforsikringen ”Danmark”.​

Hvad er priserne på begravelsesservice?

For at du kan få et indblik i, hvor meget begravelseshjælp udgør af den samlede pris på begravelsen eller bisættelsen, kan du nedenfor finde vores priser.

Vi tilbyder en fast pris på vores begravelsesservice, og den ligger på 14.995 kr. for en komplet afsked. Ønskes der ikke nogen ceremoni i forbindelse med afskeden, ligger prisen på 11.000 kr.

Vi sørger for at varetage alle opgaverne i forbindelse med papirarbejdet til det offentlige, kontakten til kirke og præst, hjælp til valg af kiste eller urne samt rådgivning, støtte og vejledning.

Kontakt os og få hjælp til at søge om tilskud

Vi står til rådighed med både praktisk hjælp i forbindelse med den sidste afsked samt hjælp i forbindelse med at søge om begravelseshjælp, hvor der skal udfyldes en særlig blanket. Du kan enten ringe til os på telefon 28 60 95 47 (kontor) eller 22 53 30 06 (bedemand) for at høre mere om dine muligheder for at få tilskud eller for at igangsætte ansøgningsprocessen.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at aftale et møde enten hos os eller hjemme hos dig, kan du også skrive til vores e-mail frankhuddig@gmail.com, hvis du foretrækker skriftlig kontakt. Uanset kontaktform er vi til rådighed hele døgnet rundt hver eneste dag.​