Bisættelse

Bisættelse der sikrer en mindeværdig afsked

​Hos Andersen Wacker Begravelse ved vi, at det kan være både svært og uoverskueligt at skulle planlægge en bisættelse, og derfor står vi til rådighed med vores professionelle hjælp i forbindelse med alle de praktiske opgaver.

Vi tilbyder at køre hjem til dig, så vi kan tale sammen om bisættelsen i dine egne trygge og vante rammer. Vi kører ud til adresser på hele Sjælland, herunder blandt andet i Næstved, Vordingborg, Præstø og omegn, og vi dækker også hele Lolland Falster.

Derudover har du også mulighed for at mødes i vores lokaler i Lundby, hvis du foretrækker det. Vi er meget fleksible og gør vores for, at du kan føle dig så tryg som muligt.

Lad os hjælpe med de praktiske opgaver

En bisættelse skal i Danmark som udgangspunkt altid ske inden for de første otte dage efter bortgangen. Selvom der er mulighed for forlængelse i særlige tilfælde, så giver det ikke meget tid for de pårørende at skulle planlægge en bisættelse.

Det gælder i særdeleshed i de tilfælde, hvor døden er indtruffet pludseligt, for eksempel i forbindelse med en ulykke, hvor de pårørende ikke har haft mulighed for at forberede sig på tabet.

Uanset årsagen til dødsfaldet er de fleste midt i en krise og en sorgperiode, når planlægningen af bisættelsen skal finde sted. Derfor tilbyder vi vores hjælp med alle de praktiske opgaver, så du og resten af de pårørende har mulighed for at pleje jeres sorg.

Der er mange spørgsmål og praktiske opgaver, der skal udføres og tages stilling til i forbindelse med en bisættelse. Det handler blandt andet om valg af kirke og præst samt urne og blomsterpyntning i kirken.

Hos Andersen Wacker Begravelse ser vi det som vores vigtigste opgave at hjælpe med disse opgaver og spørgsmål, såfremt det ønskes. Vi sørger gerne for at arrangere en smuk og mindeværdig bisættelse, så du og de andre pårørende kan vise jeres sidste respekt og få sagt ordentligt farvel.

Vi hjælper blandt andet med følgende:

  • Valg af urne
  • Levering af urne til kirkegård
  • Kontakt til kirke, præst og graver
  • Alt det nødvendige papirarbejde til de offentlige myndigheder
  • Blomsterdekorationer i kirken
  • Støtte, rådgivning og vejledning.

Hvad koster en bisættelse?

Vi lægger stor vægt på at kunne tilbyde gennemsigtige priser og ingen skjulte gebyrer. Hos os ved du dermed på forhånd, hvad du skal betale, og der kommer ingen ekstragebyrer oven i prisen efterfølgende.

Vi tilbyder en billig, fast pris på bisættelse på kun 14.995 kr. Ønskes der ingen ceremoni, tager vi en fast pris på 11.000 kr.

Kontakt os døgnet rundt for spørgsmål eller en indledende dialog

Som bedemand er vi til rådighed for dig hele døgnet rundt, hvis du har brug for rådgivning eller vejledning, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker en indledende dialog over telefonen.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 28609547 (kontor) / 22533006 (bedemand), hvis du har brug for at tale med os med det samme, uanset hvad tid på døgnet der er tale om. Foretrækker du frankhuddig@gmail.com skriftlig kontakt, har du også altid mulighed for at skrive til vores e-mail .​